Sovittu kuntotesti päivä 18.11. (FireFit)

Etusivu > Artikkelit > UPL Blogi > Sovittu kuntotesti päivä 18.11. (FireFit)

Ilmeisesti hämyinen toive lisäajasta kuultiin toiveiden tynnyrin pohjalta. LUP:n kuntotestaaja laittoi minulle viestiä, että valitettavan sairasloman takia n. 200 kuntotestiä on siirretty Kisakallion toteutettavaksi ja minun testini varassa ei ole muiden turvallisuus, joten tammikuussa uusi yritys. Uusi päivämäärä on nyt 21.1.2021 Helpotuksen huokaus ja iloinen ajatus, että nyt on mahdollista saada ihan peruskelpoisuustulos. Ei sitä olisi ehkä kannattanut sanoa samana päivänä puhelimessa ääneen, sillä langan toisessa päässä oli edellinen tj. Mika Gröndahl, joka heitti vettä myllyyn, että no sittenhän sä teet varmaan taso 4 suorituksen. Ai jaa, oliko tässä jotain tasojakin? On, kysy googlelta. Minähän kysyin.

Ilmeisesti ei voi lähteä takaisin peruskunnon ylläpitämiseen vaan nousujohteinen rääkki pitäisi saada aikaiseksi vielä parin kuukauden ajan. Onneksi siihen väliin ei tule mitään isompia juhlia, syöminkejä, kotona löhöilyä, vierailuilla ylen kylläisiä tarjoiluja tai mitään muuta sellaista. Eihän?

Tänään siis jälleen salille. Päätin kokeilla 20min alkulämmittelyksi jotain uutta. En ole koskaan kokeillut oikeasti crosstraineriä, joten eikun sarvista kiinni, vastusta laitteeseen ja intervallitreeni kehiin. Miten muutokset on aina niin ällöttäviä. Taaskaan ei henki meinannut kulkea ja hikoilin kuin olis joku ”urheilusuoritus” menossa. Maski naamalla olevat kuntosaliasiakkaat sen kuin mulkoili. Jos en olis hengästynyt olisin hymyillyt.

Päätin muuttaa ohjelmaa sen verran, että tänään enemmän ylävartaloa ja se toinen kerta sitten jalkojen duunia. Otin käyttöön sen viikko sitten bongaamani laitteen, jossa voi treenata penkkipunnerrusliikettä. Tänään pidempiä sarjoja, maximia sitten ensi kerralla lisää.

Ohjelmassa oli myös leuanveto-otteella ja oteleveydellä ylätaljaa. Kyllä noita leukoja tekisi vaikka kuinka monta, jos painaisi sen 45kg tai 55kg, mutta kun ei. Jos haluaa oikeasti tehdä hyvää tulosta, pitäisi varmaan treenata se 3-4 kertaa viikossa. Mun aikataululla se on sen 2 kertaa ja oheisliikunta päälle. Saiskohan kotona tehtyä oman kehon painolla yhden treenin?

2 kuukautta aikaa, sen pitäisi nyt riittää helposti vaativampaan tasoon. Treeni siis jatkuu ja haasteet kovenee. Nyt vaan tarkkana, ettei loukkaantumisia tule. Ainakaan fyysisiä.

Tessa

Lue myös