Pelastuslaitosten UATP kiertue 14.10. / Keskilenkki 4

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Pelastuslaitosten UATP kiertue 14.10. / Keskilenkki 4

Tänään oli keskilenkki viimeistä kertaa. Nyt on siis hoidettu kokonaan sekä Itä- että Keski-Uudenmaan pelastuslaitosten kaikki työvuorot. Homma toimii ja ukot heiluu. Siis kouluttajat paikasta toiseen. Tämä keskilenkki on osoittautunut raskaimmaksi kouluttajille. Syynä on saman asian toistaminen kahdeksan kertaa päivän aikana. Haastetta on aina välillä muistaa, mitä tällä asemalla on jo kertonut. Välillä täytyy kysyä, olenko jo tämän asian kertonut.

Siirtymätkin ovat niin lyhyitä, että tarkkana saa olla. Itselleni Espoolaisena tulee lenkillä matkaa vain vähän yli 100 km päivän aikana. Tosin muiden rastien kouluttajille tulee jopa tuplana sama määrä. Pisimmät päivälenkit ovatkin lähemmäksi 300 km, tai jopa yli.

Kiitos taas positiivisista palautteista mitä saamme asemien väeltä. Kiitos myös heidän tekemistään käytännön valmisteluista tullessamme asemalle. Tallipaikat ovat tyhjinä meitä varten ja sähköauton lataus sekä kalustorastin pöytä valmiina. Päästään heti asiaan ja voimme hyödyntää koko käytettävissä olevan ajan rastin asioihin.

Tänään ei aiemmista tarinoista ole muuta poikkeavaa, kun että me kouluttajat saimme käyttöön UPL:n kankaiset kasvosuojat. Siitä aamulla otettu kuva. Itse kuitenkin palaan kertakäyttöisiin, koska tuo liiton maski on niin hyvä, ettei se ilmeisesti päästä ilmaa sisään tarpeeksi. Raskasta puhua se päässä. Aamulla otettin ryhmäkuva meistä.

Ilahduttavaa oli myös Kirkkonummella, kun aurinko paistoi ja lämpötila oli yli 10 astetta, oltiin ulkona. Osasyy voi olla aseman pesuhuoneen tekniikan aiheuttama häiritsevä melu. Kun tulin paikalle, Lokki jo lopetteli omaa osuuttaan ja Karillekin oli tuotu pöytä valmiiksi ulos.

Huomenna aamulla Hankoon. Aurinkoiseen kesäkaupunkiin. Valitettavasti ei nähtävyyksille jää aikaa.

Lue myös