Isännöitsijärekisteri

Rekisteriin kerätään isännöitsijätoimistojen ja isännöitsijöiden yhteystietoja.

Uudenmaan Pelastusliitto lähettää rekisteriin ilmoittautuneille isännöitsijätoimistoille ja isännöitsijöille tietoa sähköpostilla varautumis-, turvalliuus- ja väestönsuojelukursseista, edelleen taloyhtiöille toimitettavaksi. Huomaa, että voit tilata myös uutiskirjeemme etusivulta syöttämällä kenttään oman sähköpostiosoitteesi.

Lähetetyn postin hyötykäyttö isännöitsijätoimistossa

Pelastusliitolla ei ole mahdollisuutta pitää rekisteriä kaikista toimialueemme talojen vastuuhenkilöistä. Siksi toivomme isännöitsijän pitävän sähköposti ja/tai osoiterekisteriä taloyhtiöiden puheenjohtajista, turvallisuuspäälliköstä ja väestönsuojan hoitajista. Näin meiltä tulevan tiedotteen toimittaminen eteenpäin oikeaan osoitteeseen käy vaivattomasti ja nopeasti.

Haluamme kiittää tästä talojen turvallisuutta palvelevasta yhteistyöstä kaikkia tietonsa luovuttaneita. Uskomme, että tällä yhteistyöllä on vaikutusta koko talon turvallisuuden edistämisessä.

Tietosuoja

Tietoja ei käytetä muuhun suoramarkkinointiin eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy täältä.

Lisää tietosi rekisteriin

Isännöitsijätoimisto tai isännöitsijä voi antaa tietonsa rekisteriin tallennettavaksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Liity isännöitsijärekisteriin

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat tietoa varautumis- ja väestönsuojelukursseista sekä turvallisuustiedotteita edelleen taloyhtiöille toimitettavaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.