Palokuntanuorten talvileiri
|

Palokuntanuorten talvileiri

Uudenmaan pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 10-12.2.2023 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle. Leirille saavutaan perjantaina klo 17 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

Palokuntanuorisotoiminnan uudistamishankkeen kyselyiden tulokset

Palokuntanuorisotoiminnan uudistamishankkeen teettämät valtakunnalliset kyselyt palokuntanuorille ja heidän kouluttajilleen/ohjaajilleen ovat valmistuneet. Järjestämme avoimen webinaarin kaikille palokunnille ja muille asiasta kiinnostuneille, joissa esittelemme merkittävimpiä kyselyistä nousseita havaintoja ja toimenpiteitä, joita on tehty tai tehdään kyselyiden tulosten pohjalta.

Uudenmaan pelastusliiton 70-vuotisjuhla Espoon VPK:lla lauantaina 19.11.2022

Uudenmaan pelastusliiton 70-vuotisjuhla Espoon VPK:lla lauantaina 19.11.2022

Uudenmaan Pelastusliitto on perustettu 21.9.1952, ja tänä vuonna liitolle tuli 70-vuotta täyteen. Juhlavuosi on näkynyt mm. uudistuneella ulkonäöllä, niin liiton kotisivujen, logojen ja materiaalien osalta. Juhlavuoden huipentuma oli kuitenkin lauantain 19.11. juhlatilaisuudet Espoon VPK:lla! Juhlatoimikunta mietti koko syksyn kiivaasti kutsulistoja, ansiomerkkejä, ruokalistoja, ja kaikkea sitä, mitä hyviin juhliin tarvitaan. Juhla-aamuna melkein jännitti, mutta ihan turhaan,…

|

Kesän 2023 palokuntanuorten leirille toimihenkilöksi?

Vihdoinkin päästään toteuttamaan oma leiri, muutaman vuoden tauon jälkeen! Palokuntanuorten Helpe/UPL kesäleiri 2023 järjestetään 21-30.7.2023 Padasjoella Palotaruksen leirialueella, huomioiden rakennus- ja purkuleirit. Lähetä vapaamuotoinen hakemus leiritoimikuntaan toimialapäällikön tai varatoimialapäällikön tehtäviin 2.12.2022 mennessä osoitteeseen ntvk@helpe.fi otsikolla ”2023 toimialapäälliköiden haku”, jossa kuvaat:– itseäsi– kokemustasi palokuntaleireistä– kokemustasi hakemasi tehtävän toimialasta– kokemustasi toimintojen johtamisesta ja suunnittelusta. Kannustamme hakeutumaan varapäällikkötehtäviin…

Liiton syyskokous marraskuussa

Uudenmaan Pelastusliiton syyskokous pidetään torstaina 10.11.2022 Hämeenkylän kartanossa (osoite Juusteenintie 1, Vantaa). Varsinainen jäsenkokous alkaa klo 18.00, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Päätösasioiden jälkeen kuullaan Saku Sutelaisen alustus sopimuspalokuntien työhyvinvointiin ja johtamiseen liittyen. 

Nuoriso-osaston kouluttaja- ja johtajakurssit toteutuivat syksyllä UPL:n nuorisotyötoimikunnan järjestäminä!

Nuoriso-osaston kouluttaja- ja johtajakurssit toteutuivat syksyllä UPL:n nuorisotyötoimikunnan järjestäminä!

Vihdoin päästiin kouluttamaan nuoriso-osastoille kouluttajia ja osastojen johtajia, ilman mitään rajoituksia. UPL:n alueella kursseja on toteutettu aikaisemmin joka vuosi, NOK -kurssin on toteutettu Uudenmaan Pelastusliiton omana, ja NOJ -kurssin järjestelyistä vastaavat vuorotellen UPL:n, Helpen (Helsingin Pelastusliitto) ja Kaspelin (Kaakkois-Suomen Pelastusalan liitto) nuorisotyötoimikunnat.