|

Palokuntanuorten talvileiri Notski24

Uudenmaan Pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 22-24.3.2024 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle (lumelle). Leirille saavutaan perjantaina klo 17:00 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

Lue lisää uutisesta!

Kesäleirin 2024 toimialapäälliköiden haku on alkanut!
| |

Kesäleirin 2024 toimialapäälliköiden haku on alkanut!

Nyt on jo aika suunnata katseet kohti ensi kesää ja palokuntanuorten koulutusleiriä Padasjoella. Kesän 2024 järjestelyvastuussa on Uudenmaan Pelastusliitto (UPL), mutta leiri toteutetaan yhteistyössä Helsingin Pelastusliiton (Helpe) kanssa, niin kuin aina. Leiri rakennetaan vapaaehtoisten voimin, ja valmisteluiden edetessä avautuu useita erilaisia vapaaehtoistehtäviä.

|

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysely palokuntien nuoriso-osastoille

Helsingin ja Uudenmaan pelastusliitot toteuttavat yhdessä palokuntien nuoriso-osastoille kyselyt, joilla kartoitetaan alueen nuorisotyön tilaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioiden kontekstissa. Kyselyt toteutetaan alueellisen nuorisotyön, eli koko Uudenmaan ja Helsingin, tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman pohjaksi. Kyselyt toteutetaan täysin anonyymisti, eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan tai yksittäiseen palokuntaan.

|

Palokuntakoulutusta nuorille – nuorten suunnittelemana!

Kesäsetelit ovat ihan loistokeksintö, ja niinpä myös UPL tarjosi tänä kesänä mahdollisuutta parille nuorelle Uudenmaan alueelta tulla pariksi viikoksi kesätöihin. Lassi Aalto ja Leevi Saastamoinen hakivat, ja pienen haastattelun jälkeen oli selvää, että molemmat saavat kesäsetelipestin Uudenmaan Pelastusliitossa. Lassi ja Leevi lähtivät toteuttamaan palokuntakoulutusta palokuntanuorille, lue lisää, mitä nuoret toteuttivat!

Palokuntanuorten talvileiri
|

Palokuntanuorten talvileiri

Uudenmaan pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 10-12.2.2023 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle. Leirille saavutaan perjantaina klo 17 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

|

Kesän 2023 palokuntanuorten leirille toimihenkilöksi?

Vihdoinkin päästään toteuttamaan oma leiri, muutaman vuoden tauon jälkeen! Palokuntanuorten Helpe/UPL kesäleiri 2023 järjestetään 21-30.7.2023 Padasjoella Palotaruksen leirialueella, huomioiden rakennus- ja purkuleirit. Lähetä vapaamuotoinen hakemus leiritoimikuntaan toimialapäällikön tai varatoimialapäällikön tehtäviin 2.12.2022 mennessä osoitteeseen ntvk@helpe.fi otsikolla ”2023 toimialapäälliköiden haku”, jossa kuvaat:– itseäsi– kokemustasi palokuntaleireistä– kokemustasi hakemasi tehtävän toimialasta– kokemustasi toimintojen johtamisesta ja suunnittelusta. Kannustamme hakeutumaan varapäällikkötehtäviin…