Uudenmaan Pelastusliiton jäsenenä

Uudenmaan Pelastusliitto – Nylands Räddningsförbund ry on dynaaminen turvallisuusalan toimija pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa sekä palo-, pelastus- ja väestönsuojelualan kattojärjestö alueellaan.

Liiton jäseninä on uusmaalaisia kuntia, kaupunkeja, palokuntia liike- ja teollisuusyrityksiä sekä alueellisia pelastusyhdistyksiä.

Liitto on perustettu vuonna 1952 ja se on aktiivinen Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) jäsen.

Liitto tarjoaa monipuolisesti palvelujaan niin jäsenilleen kuin asiakkailleenkin. Jäsenyys liitossa varmistaa sen, että yhteisösi saa aina asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa turvallisuudesta sekä palvelut jäsenhintaisena.

Jäsenedut 2023

  • Palokuntalaisten vakuutukset edullisemmin Pohjolasta kauttamme.
  • Liitolla on vuokrattavissa jäsenhintaan esim. ensiapunukkeja, soppatykkejä, piknikpöytiä ja iso grilli.
  • Jäsenillä on mahdollisuus käyttää liiton tiloja Vapaalassa Vantaalla esim. koulutuksiin mahdollisuuksien mukaan, jos muita varauksia ei ole.
  • Silja Line ja Club One tarjoavat jäsenille vuosittain vaihtuvia etuja. Vuoden 2023 edut löydät täältä.

Yhteistyökumppanimme koulutuksissa on Opintokeskus Sivis, joka tarjoaa lähes kaiken koulutuksen ilmaiseksi jäsenistölleen. Kaikki Uudenmaan Pelastusliiton jäsenet ovat samalla myös Siviksen jäsenistöä, joten koulutustarjontaan kannattaa tutustua ja osallistua! Linkki Siviksen sivuille tästä.

YrityKSILLE KOULUTUKSIA JÄSENHINTAAN

  • Yrityksen turvallisuus- ja suojeluorganisaation henkilöstön koulutus yrityskohtaisesti räätälöitynä
  • Henkilöstön turvallisuuskoulutus (esim. alkusammutus, paloturvallisuus, ea, poistumisharjoitukset, väestönsuojan hoitajat)
  • Turvallisuuskonsultointi, mm. turvallisuusohjeistojen ja pelastussuunnitelmien laadinnassa


Liiton keskeisemmät yritysturvallisuuden yhteistyökumppanit ovat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, pelastuslaitokset, turvallisuusalan oppilaitokset sekä laaja asiantuntijakouluttaja verkosto.