Palokuntanaiset

Palokuntanaistoiminta on tärkeää palokuntien toimintaa tukevaa työtä. Tänä päivänä toiminta on perinteitä jatkavaa ja monimuotoista, kaiken ikäisille sopivaa toimintaa.
LUE LISÄÄ Palokuntanaiset

Viimeisimmät artikkelit

Palokuntanuorten talvileiri

Uudenmaan pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 10-12.2.2023 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle. Leirille saavutaan perjantaina klo 17 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

Palokuntanuorisotoiminnan uudistamishankkeen kyselyiden tulokset

Palokuntanuorisotoiminnan uudistamishankkeen teettämät valtakunnalliset kyselyt palokuntanuorille ja heidän kouluttajilleen/ohjaajilleen ovat valmistuneet. Järjestämme avoimen webinaarin kaikille palokunnille ja muille asiasta kiinnostuneille, joissa esittelemme merkittävimpiä kyselyistä nousseita havaintoja ja toimenpiteitä, joita on tehty tai tehdään kyselyiden tulosten pohjalta.

Liiton syyskokous marraskuussa

Uudenmaan Pelastusliiton syyskokous pidetään torstaina 10.11.2022 Hämeenkylän kartanossa (osoite Juusteenintie 1, Vantaa). Varsinainen jäsenkokous alkaa klo 18.00, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Päätösasioiden jälkeen kuullaan Saku Sutelaisen alustus sopimuspalokuntien työhyvinvointiin ja johtamiseen liittyen. 

Päivä paloasemalla 26.11.2022

Päivää Paloasemalla vietetään tänä vuonna yli 380 paloasemalla, Uudellamaalla ja Helsingissä palokuntia on mukana 68! Länsi-Uudellamaalla tapahtuu 26 asemalla, Keski-Uudellamaalla mukana on 20 palokuntaa, Itä-Uudellamaalla 11 ja Helsingissä 11.