Palokuntanaiset

Palokuntanaistoiminta on tärkeää palokuntien toimintaa tukevaa työtä. Tänä päivänä toiminta on perinteitä jatkavaa ja monimuotoista, kaiken ikäisille sopivaa toimintaa.
LUE LISÄÄ Palokuntanaiset

Viimeisimmät artikkelit

Väestönsuojelua ja varautumista palokuntalaisille

Liitossa on kuunneltu palokuntalaisten toiveita, ja järjestetty nyt syksyllä erilaisia varautumiseen ja poikkeusoloihin liittyviä webinaareja ja koulutuksia. Viimeisimpänä toteutettiin torstaina 29.9. liiton tiloissa Väestönsuojanhoitajan kurssi, joka oli suunnattu nimenomaan palokuntalaisille.

Liitto on myöntänyt Kirkkonummen VPK:lle erityisen 950 euron tuen ukrainalaisten lasten palokuntaharrastuksen tukemiseen.

Syyskuun alussa Kirkkonummen VPK:n (Kyrkslätt FBK) nuoriso-osaston johtaja Sabina Holopainen kertoi sivulauseessa, että heillä on palokunnan nuoriso-osastossa aloittanut reippaat 10 ukrainalaista lasta. Niin paljon asia alkoi kiinnostaa, että torstaina 8.9. ajelin katsomaan, mitä Kirkkonummella oikein tapahtuu.Piha oli täynnä reippaita ja innokkaita lapsia ja nuoria, kielten sekamelskassa kuului suomea, ruotsia, ukrainaa ja englantia, ja käsillä puhumista senkin edestä. Mitä täällä siis on tapahtunut, miksi palokunnan nuoriso-osasto on enemmän kuin tuplaantunut hetkessä?