Tilaa palokuntavaatteet kauttamme!

Huom! Logistiikkaketjuista johtuen osalla tuotteista on edelleen tavallista pidemmät toimitusajat, tilanteen pitäisi tasaantua viimeistään syksyn aikana. Odotathan siis kärsivällisesti, kaikki tilatut tuotteet tulevat varmasti perille!

Kirjeitse lähetettäviin laskuihin kahden euron postituslisä

Postimaksujen nousun johdosta liitto lisää kirjeitse lähetettäviin laskuihin kahden euron postituslisän elokuun alusta (1.8.2022).

Laskun voi ottaa vastaan myös sähköpostilla, tai palokunnan verkkopankkiin voi lisätä sähköisten laskujen vastaanottamisen.

Tilausohjeet 2022

Uudenmaan Pelastusliitto on virallinen Image Wear yhteistyökumppani, jonka kautta sopimus- ja tehdaspalokunnat tilaavat palokuntavaatteita.

Kaikki Uudenmaan Pelastusliiton kautta tilatut palokuntavaatteet ovat viranomaispukuja vastaavia tuotteita, mutta ilman viranomaistunnuksia.

Tilaus lähetetään osoitteeseen sari.tuuri-salonen (@) upl.fi, lisätietoja ja apua saat myös soittamalla, puh. 0400 297 470.

Palokuntavaatteiden hinnasto 2022

Hintoihin lisätään alv 24%.

Palokuntavaatteiden tilauslomake 2022

HUOM. Tallenna tilauslomake koneelleesi ja lähetä täytettynä sähköpostilla sari.tuuri-salonen@upl.fi.

Mittataulukko

Vaatteiden toimittaja on Image Wear. Kaksi pitkään työvaatealalla toiminutta yritystä yhdistivät voimansa toukokuussa 2020, kun suomalainen Image Wear Oy osti Topper Uniformin liiketoiminnan. Topper Uniform on vuodesta 1983 lähtien keskittynyt virka-, ammatti- ja työvaateprojekteihin.

Sopimuspalokuntien PSR pienavustusten hintaraja on 20 000 euroa. LUE LISÄÄ Palosuojelurahaston sivuilta.

Toimitus, laskutus ja palautukset

Vaatteet toimitetaan osoitteeseen, jonka tilaaja ilmoittaa, ja vaatteet tulevat pakettina suoraan valmistajalta. Paketti tulee lähimpään postiin, ja ilmoitus tulee tekstiviestinä tilaajan ilmoittamaan gsm-numeroon. Vaatteet laskutetaan osoitteeseen, jonka tilaaja ilmoittaa, ja lasku tulee erikseen Uudenmaan Pelastusliitosta.

Vaatteiden palautuksissa ja/tai korjauksissa jokaista tapausta katsotaan erikseen valmistajan kanssa.

Image Wearilla on varastomyyntiä, jolloin varastossa olevat tuotteet tulevat nopeasti. Jonkun tuotteen tai koon ollessa lopussa toimitusaika saattaa kuitenkin olla pidempi, mittatilaustuotteiden kohdalla aina pidempi. Myös brodeerattujen nimikylttien toimitus saattaa kestää, ne tehdään erikseen Image Wearin toimipisteessä Liedossa.

Oletko menossa opiskelemaan Pelatusopistolle?

Katso vaatetusohje täältä.

Lakkilaatat ja kokardit

Ao. merkkejä saa myös tilattua kauttamme, tee tilaus erikseen sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv 24% :

Lakkilaatat:

  • Miehistön lakkilaatta 23,43€ (sisältää kokardin)
  • Alipäällystön lakkilaatta 26,16€ (sisältää kokardin)
  • Päällystön lakkilaatta 28,69€ (sisältää kokardin)

Kokardit:

  • Miehistö 6,27€
  • Alipäällystö/päällystö 10,82€

Muita merkkejä voi katsoa Palopäällystöliiton sivuilta, tässä linkki heidän sivuilleen:

http://www.sppl.fi/verkkokauppa/virka-asematunnukset