Pelastuslaitosten UATP kiertue 8.10. / Länsilenkki 1

Etusivu > Artikkelit > UPL Blogi > Pelastuslaitosten UATP kiertue 8.10. / Länsilenkki 1

UATP Kiertuepäivä 8.10.2020 Länsilenkki 1

Sain yllätysviestin eiliseltä porukalta Kirkkonummelta eilen illalla:

” Kiitos koulutuksesta.

Koulutus autoista oli lyhyt ja ytimekäs sisältäen oleellisimmat tiedot sähkö/kaasu autojen tunnistamisista sekä rakenteesta. Noilla tiedoilla on huomattavasti helpompi autot kohdata onnettomuustilanteissa, kun ei tarvitse arvailla, mitä tehdä ja toimia. Nippelitietoa tulee sitten muualta.

Terveisin IV-vuoro Kirkkonummi”

Kiitos palautteesta. Palautetta otan mielelläni vastaan ja vaikka toiminnan kehitysehdotuksia sekä ideoita jatkotoimista. Joko laitosten sisällä toteutettavia tai muitakin.

Tämän päivän kiertue

Länsilenkki ensimmäistä kertaa. Aamulla aikaisin oli lähtö Hankoon ja sieltä asema kerrallaan Vihdin Nummelaan. Karkkilan väki tuli Nummelaan heidän jälkeensä, joten meiltä jäi pitkä lenkki ajamatta. Kiitos heille siitä. Päivä meni aivan suunnitelmien mukaisesti, joten kerron alempana meidän toimistamme kiertueen aikana ja sen jälkeen. Mainittakoon, että kaikilla koulutettavilla oli tänään kasvosuojus suojaamassa meitäkin tartuttamiselta. Mahtavaa!

AUTOJEN HUOLTO JA TANKKAUS SEKÄ PUHTAUS

HENKILÖSUOJAUS

Käytämme aina asemilla ollessamme kasvomaskia sekä käsineitä. Desinfioimme käsiämme käsidesillä ja pesemme ne saippualla, aina kun on mahdollista. Mukavaa, kun meitä kouluttajiakin suojataan samoin toimin.

DESIFIOINTI

Desinfioimme kaikki ne pinnat, joihin autoissa tai komponenteissa on kosketeltu. Näin toimimme aina rastilta lähtiessämme tai sinne tullessamme. Kaikin tavoin yritämme estää kontaminaation siirtymisen asemien välillä. Toivomme, että myös koulutettavat välttävät mahdollisuuksien mukaan auton koskettelua tarpeettomasti. Toki joihinkin paikkoihin saa ja on jopa hyvä koskea, mutta pyritään pitämään pinnat ilman turhaa kontaminaatiota.

SÄHKÖAUTON LATAUS

Sähköautoa ladataan aina asemilla ollessa. Illalla auto laitetaan laturiin ja toivotaan virran riittävän seuraavalle asemalle.

KAASUAUTON TANKKAUS

Kaasuauto on tankattava joka ilta, kun lenkit ovat niin pitkiä, että yksi tankkaus ei riitä kahdelle päivälle. Kaasun tankkaus asemia on aika harvassa ja päiväohjelma on niin tiivis, ettei välissä ehdi etsiä ja pysähtyä tankkaamaan.

AUTOJEN PESU

Maahantuojilta kiertuekäyttöön saamamme autot pestään illalla sekä virustorjunnan takia, mutta myös sen takia, että olisivat edustavan näköisessä kunnossa ja ettei likainen maalipinta koskettelusta kuluisi.

Nyt auton pesuun ja palataan ensi tiistaina taas blogiin.

Lue myös