Liiton syyskokous marraskuussa

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Liiton syyskokous marraskuussa

Uudenmaan Pelastusliiton syyskokous pidetään torstaina 10.11.2022 Hämeenkylän kartanossa (osoite Juusteenintie 1, Vantaa). Varsinainen jäsenkokous alkaa klo 18.00, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Päätösasioiden jälkeen kuullaan Saku Sutelaisen alustus sopimuspalokuntien työhyvinvointiin ja johtamiseen liittyen. 

Kokousta ennen järjestetään avoin keskustelutilaisuus klo 17 alkaen, jossa käydään läpi vuoden 2023 toimintasuunnitelmaa ja talousarvioita.

Syyskokous järjestään ns. hybridikokouksena, jolloin kokousta voi seurata Teams -etäyhteyksin. Jäsenyhdistysten paikalla olevilla edustajalla ja valtakirjan haltijoilla on kokouksessa puhe- ja äänestysoikeus. Valtakirjat tarkastetaan paikan päällä, etäyhteyksin osallistuvat voivat lähettää valtakirjan viimeistään 7.11. osoitteeseen toimisto@upl.fi.

Kokous on avoin kaikille Uudenmaan Pelastusliiton jäsenyhdistysten jäsenille ja sitä voi seurata Teams etäyhteyksin oheisen linkin kautta Liity kokoukseen napsauttamalla tästä. Pyydämmekin välittämään kutsun kaikille jäsenyhdistysten henkilöjäsenille.

Kokousasiakirjat ovat nähtävillä liiton kotisivuilla https://upl.fi/liitto/hallitus/ 1.11.2022 alkaen.

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen klo 17.00 sekä varsinaiseen kokoukseen klo 18.00!

KUTSU syyskokoukseen, katso/printtaa TÄSTÄ

VALTAKIRJA syyskokoukseen, katso/printtaa TÄSTÄ

Lue myös