Kesän 2023 palokuntanuorten leirille toimihenkilöksi?

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Palokuntanuoret ja nuorisotyötoimikunta > Kesän 2023 palokuntanuorten leirille toimihenkilöksi?

Vihdoinkin päästään toteuttamaan oma leiri, muutaman vuoden tauon jälkeen! Palokuntanuorten Helpe/UPL kesäleiri 2023 järjestetään 21-30.7.2023 Padasjoella Palotaruksen leirialueella, huomioiden rakennus- ja purkuleirit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus leiritoimikuntaan toimialapäällikön tai varatoimialapäällikön tehtäviin 2.12.2022 mennessä osoitteeseen ntvk@helpe.fi otsikolla ”2023 toimialapäälliköiden haku”, jossa kuvaat:
– itseäsi
– kokemustasi palokuntaleireistä
– kokemustasi hakemasi tehtävän toimialasta
– kokemustasi toimintojen johtamisesta ja suunnittelusta.

Kannustamme hakeutumaan varapäällikkötehtäviin vaikka ei olisi aiempaa kokemusta leiritoimikunnassa työskentelystä.

Helsingin Pelastusliiton ja Uudenmaan Pelastusliiton palokuntanuorten kesäleiri rakennetaan vapaaehtoisten voimin. Leirin suunnittelua ja toteutusta johtavat leiripäällikkö ja toimialapäälliköt, jotka muodostavat yhdessä leiritoimikunnan. Toimialapäälliköiden vastuulla on oman toimialan suunnittelu, toteutus ja raportointi. Toimialapäälliköt muun muassa luovat oman toimialansa järjestämiseksi tarvittavan organisaation. Varatoimialapäälliköt tukevat toimialapäälliköitä toimialansa organisoinnissa ja järjestelyissä. Toimialapäälliköiden ja varatoimialapäälliköiden tehtäväkuvaukset ovat  nähtävissä liitteesä.

Tehtävät alkavat joulukuussa 2022 ja päättyy 2023 lokakuussa. Tehtävät edellyttävät sitoutumista ja osallistumista toimialan tapaamisiin ja leiritoimikunnan kokouksiin.Tehtävät vaativat suunnittelu-, johtamis- ja yhteistyötaitoja, kykyä innostaa muita vapaaehtoisia ja taitoa hyödyntää digitaalisia yhteistyövälineitä. Tehtävä vaatii lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti ja suullisesti. Päällikkötehtävät edellyttävät kokemusta palokuntaleireistä ja toimialan tuntemusta. Toimialapäällikön tehtävä on leirityön vapaaehtoisjohtamisen huippupaikka!

Huomioithan, että leiritoimikuntaan haetaan myös Helpen ja UPL:n nuorten edustajia! Lue lisää nuorten edustajasta ja hänen tehtävästään liitteenä olevasta tehtäväkuvauksesta.

Haku on nyt auki. Kysy lisää oman palokuntasi nuoriso-osaston johtajalta, alueesi nuorisotyöohjaalta (UPL:n alueella tero.kuitunen@malkit.fi) tai lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen ntvk@helpe.fi

Katso hakukirje ja toimialakuvaukset TÄÄLTÄ

Lue myös