Turvallisuuskoulutukset vuodelle 2022

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Turvallisuuskoulutukset vuodelle 2022

Turvallisuuskoulutukset vuodelle 2022 on nyt avattu! Pääset tarkastelemaan kursseja helposti klikkaamalla tästä.

Kurssit ovat tarkoitettu kaikille turvallisuudesta kiinnostuneille henkilöille. Suosittelemme kursseja taloyhtiön hallituksen jäsenille, isännöitsijöille ja huoltoyhtiöiden henkilökunnalle. Huomaathan että vallitsevasta tilanteesta johtuen kursseja on nyt mahdollista suorittaa myös etäyhteyksin kotisohvalta tai kotitoimistosta käsin.

Asuinkiinteistön turvallisuuskurssi

Asuinkiinteistön turvallisuuskurssilla perehdytään arjen ja asumisen turvallisuuteen. Kurssilla osallistuja saa valmiudet edistää turvallisuutta omassa asuinympäristössään. Kurssilla perehdytään myös turvallisuusasioista tiedottamiseen ja pelastussuunnitelman tekoon.

Asuinkiinteistön turvallisuuden täydennyskoulutus (verkkototeutus)

Täydennyskoulutus on tarkoitettu asuinkiinteistön turvallisuus kurssin käyneille henkilöille. Täydennyskoulutuksen osa-alueet ovat hätäensiapu, pelastussuunnitelman päivitys, asuinkiinteistön turvallisuuteen liittyvät haasteet, turvallisuuskävelyn suunnittelu ja toteutus.

Väestönsuojanhoitajan kurssi

Kurssi antaa osallistujalle valmiudet toimia poikkeusolojen aikana painottuen väestönsuojan toimintaan. Kurssilla käydään läpi väestönsuojan käyttöönotto ja toiminta väestönsuojassa suojan käytön aikana. Kurssilla saat valmiudet väestönsuojan tarkastukseen ja vuosihuoltoon.

Muu turvallisuuskoulutus

Toteutamme myös räätälöityjä turvallisuusaiheisia koulutuksia yksityisille henkilöille, yhteisöille ja yrityksille. Näitä ovat esimerkiksi alkusammutuskoulutukset ja poistumisharjoitukset. Kysy rohkeasti lisää miia.savilampi@upl.fi

Lue myös