UPL 70 vuotta!

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > UPL 70 vuotta!

Uudenmaan Pelastusliitto juhlii 70-vuotistaivaltaan tänä vuonna. Juhlavuosi näkyy liiton toiminnassa monin tavoin. Jo alkuvuodesta liiton liikemerkki otetaan käyttöön virallisen logon rinnalle yhdessä 70-vuotisleiman kanssa. Liiton uudet raikkaat kotisivut aukeavat 31.1.2022 ja heti helmikuun alussa liiton uutiskirje saa uuden ilmeen. Uutiskirjeen voikin jatkossa tilata jokainen liiton toiminnasta kiinnostunut liiton kotisivujen kautta.

Uudistusten tavoitteena on palvella liiton jäseniä entistä paremmin. Lisäksi mm. jäsenetua Varuste.net:n kanssa jatketaan. Liiton jäsenpalokuntien jäsenet saavatkin yleisalennuksen 10 % suuresta määrästä ei alennetuista tuotteista. Lisäksi tämän vuoden alennuskampanjatuoteryhmä on retkeilyvarusteet, joiden joukosta on valittu tuotteita erityisillä lisäalennuksilla.  Alennuksen alaiset tuotteet näet kirjautuessa Varuste.net:n verkkosivuilla liiton alennuskoodilla. Lisää tästä ja muista jäseneduista voit lukea jäsensivuilta.

Juhlavuotena liitto viestii ja näkyy monin tavoin. Liitto järjestää ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin. Kannattakin jo nyt ilmoittautua mukaan ensi kesän nuorten Suurleirille, jossa liitto on yhtenä pääjärjestäjänä! Liiton tapahtumista tiedotetaan niin liiton kotisivuilla kuin liiton sosiaalisessa mediassakin. Tulethan mukaan tapahtumiin juhlistamaan liiton toimintaa!

Lue myös