UPL:n talvileiri Pellissä 10.-12.2.2023

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > UPL:n talvileiri Pellissä 10.-12.2.2023

Liiton talvileiri järjestettiin Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla jo tuttuun tapaan. Leiripäällikkönä toimi Miska Weckman, apunaan hyvä porukka, jolla jälleen saatiin leiri järjestymään. Suuri kiitos kaikille toimihenkilöille, jotka mahdollistatte nuorille leireilyn!

Sää suosi leiriä, ensimmäisenä yönä satoi uutta lunta, ja koko lauantai olikin auringonpaistetta. Paljon vanhoja ja uusia kavereita, pari kilpailua, hyvää ruokaa, saunomista ja disco – niistä on hyvä leiri tehty! Palautetta on leiriläisiltä kysytty, ja ensimmäisten vastausten mukaan järjestettyä ohjelmaa kaivataan lisää – toisaalta taas osa tuntui nauttivan siitä kun kerrankin sai vaan olla. Mutta kaikki palaute luetaan ja kuunnellaan nuorten mielipiteitä ja parannetaan leirimeininkejä!

Tässä muutamia faktoja leiristä: Leiriläisiä siis yhteensä 244, nuoria 174 ja toimihenkilöitä 70. Palokuntia oli mukana yhteensä 29, eniten väkeä Sammatin VPK:sta (24). Leirin keskiarvoikä on 17,5 vuotta. Vanhin leiriläinen on 62 vuotta ja nuorin kaksivuotias.

Ensimmäisessä kuvassa on vuoden 2023 tietokilpailun lopulliset tulokset. Paikkansa palokuntanuorten tietokilpailun SM-kisoihin saavuttivat siis seuraavat joukkueet:

  • Mäntsälän VPK
  • Nurmijärven Keskus VPK 1.
  • Leppävaaran VPK
  • Kaarelan VPK

Vielä kerran paljon onnea jatkoon päässeille.

Seuraava etappihan on siis 6.5.2023 Varkaudessa jossa Pohjois-Savon Pelastusalan Liitto järjestää SM-tietokilpailut samaan aikaan Veikon Maljan kanssa.

Talven Taite 2023 veistoskilpailun voitti tänä vuonna Marjaniemen VPK, paljon onnea!

Tässä vielä fiilistelykuvia leiriltä!

Lue myös