KUTSU – UPL Liikuntakalustokilpailu

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > KUTSU – UPL Liikuntakalustokilpailu

Uudenmaan Pelastusliitto järjestää yhdessä Vantaan palokuntanuorisotyön kanssa palokuntanuorten liikuntakalustokilpailun 12.5.2018 Vantaan Vierumäessä osoitteessa Lehmustontie 9, 01450 Vantaa (Vierumäen Koulu). Koulun pihalla pysäköintitilaa ajoneuvoille.

Ilmoittautuminen alkaa klo 10:30 ja kilpailu alkaa klo 11:00.

Kilpailussa noudatetaan Uudenmaan Pelastusliiton nuorisotyötoimikunnan hyväksymiä sääntöjä.

Kilpailujoukkueet muodostuvat kolmihenkisistä joukkueista, jossa yksi jäsen saa olla korkeintaan 17v. ja kaksi jäsentä korkeintaan 14v. täyttäneitä. Ikä tarkistetaan Kela-kortista tai vastaavasta. Joukkueiden määrä ei ole rajoitettu palokunnittain.

Kilpailujoukkue voi koostua myös kahden eri palokunnan nuorista. Tällainen joukkue kilpailee tasavertaisesti yhdestä palokunnasta koostuvan joukkueen kanssa palkintosijoista.
Varustuksena joukkueen jäsenillä tulee olla palokuntanuorten kypärä leukahihnalla ja käsineet.

Kilpailun rastit tänä vuonna:
• Tikkaat
• Kirjallinen
• EA (eloton)
• Solmut
• Kalustontuntemus

Ruokailu
Kilpailun jälkeen tarjolla kahvia, mehua ja jotain pientä makeaa Vierumäen koululla. Joukkueille ei ole varsinaista ruokailua järjestettynä.

Ilmoittautuminen
Ilmoitathan joukkueiden kokoonpanot (joukkue 1, joukkue 2 jne.). Myös vastuuhenkilöt ja kannatusjoukot tulee ilmoittaa. Sitovat ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään sunnuntaina 6.5.2018 HAKA-rekisteriin.

Muuta
Tapahtumassa voidaan ottaa järjestäjien toimesta valo -ja videokuvaa tulevien tapahtumien markkinointitarkoitukseen. Osaston vastuuhenkilön on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava, jos yksittäistä joukkueen jäsentä ei saa kuvata tapahtumassa ja kuvia sekä videota julkaista sosiaalisessa mediassa.

Kutsu printattavissa tästä, kilpailun säännöt tästä.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!

Antti Aitta ja Jyri Sivonen

UPL:n nuorisotyönohjaaja
040 847 9061
antti.aitta@leppavaaranvpk.fi


Vantaan ANTO
044 018 1301
jyri.sivonen@vaaralanvpk.fi

Lue myös