Lemmikkini on kotona yksin

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Lemmikkini on kotona yksin

Mitä tapahtuisi kotona oleville rakkaille lemmikeille, jos vaikka joutuisit onnettomuuteen? Jos loukkaantuisit pahasti, etkä pääsisi kotiin useampaan päivään, pahimmillaan tiedottomana? Jos kotona ei ole muita asukkaita, tai puoliso on esim. reissuhommissa ja lapset jo muuttaneet pois kotoa? Kuka hoitaisi lemmikit, oletko miettinyt?

Voit tältä sivulta printata itsellesi joko kuvan tai pdf-tulosteen, värillisenä tai mustavalkoisena, mikä parhaiten sinulle sopii. Tulosteen kääntöpuolelle voit lisätä niiden henkilöiden yhteystiedot, jotka ovat luvanneet huolehtia lemmikeistäsi mikäli sinulle tapahtuu jotain, etkä itse siihen kykene. Muista jutella asiasta jo etukäteen jonkun läheisesi, tai vaikka naapurin kanssa! Tulosteen koosta riippuen tietoja voi toki kirjoittaa tarkemminkin, esim. lemmikkien rodun, lukumäärän jne.

Tulosteen voit taitella esim. lompakkoon tai esim. auton aurinkolippaan, jolloin onnettomuustilanteessa pelastajat näkevät helposti, että lisäksesi apua tarvitsevat myös kotona olevat lemmikkisi. Kun tulostat, muista valita minkäkokoisena printin haluat, sen mukaan taitteletko lompakkoon vai pidätkö esim. autossa!

Kun tietää, että niin omat ihanat lemmikit ovat hyvässä hoidossa, tapahtui mitä vaan, niin oma olo on rauhallisempi. Kaikki ne kaikki lemmikit ovat perheenjäseniä ja korvaamattoman rakkaita, rodusta riippumatta! Onhan muuten kotisi ulko-ovessa tarra, jossa kerrotaan, että asunnossa on lemmikkielämiä?

Lemmikkini on yksin kotona_väri_png (kuva)

Lemmikkini on kotona yksin_väri_pdf

Lemmikkini on kotona yksin_mv_png (kuva)

Lemmikkini on kotona yksin_mv_pdf

Lue myös