UPL:n alueellinen tuki vuodelle 2022 nyt haettavissa.

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > UPL:n alueellinen tuki vuodelle 2022 nyt haettavissa.

Uudenmaan Pelastusliitto jakaa vuosittain rahallista avustusta alueellisen toiminnan toteuttamiseksi jäsenyhdistyksilleen. Hakua on uudistettu vuodelle 2022. Haku on käynnissä 1.-15.10.2021. Eniten avustusta jaetaan nuorisotoimintaan. Tämän lisäksi aikaisempina vuosina varoja on käytetty mm. nais- ja veteraanitoimintaan sekä pelastuskoiratoimintaan. Mahdollista on hakea avustusta myös muuhun yhdistystoimintaan.

Hakemuksessa tulee nimetä millaiseen toimintaan tai hankintaan varoja haetaan sekä kuinka montaa toimijaa kyseinen hankinta, toiminta tai tilaisuus hyödyttää tai montako osallistujaa arvioidaan tilaisuuteen tai tapahtumaan osallistuvan. Haku tapahtuu liiton hakukaavaketta käyttäen, joka löytyy liitteistä.

Hakemusten käsittelyssä huomioidaan alueellinen tasapaino sekä laaja-alainen hyödyllisyys. Liiton toimikunnat arvioivat hakemukset ja tekevät esityksen hallitukselle vielä tänä syksynä. Myöntöperiaatteista on erillinen ohje luettavissa liitteissä.  Avustusten saajien tulee raportoida toteutuma viimeiseistään 31.1.2023. Jos kyseessä on yksittäinen tapahtuma, voi raportin lähettää vaikka heti tapahtuman jälkeen.

Lisätietoa hakua koskien antaa liiton toiminnanjohtaja teresa.pentikainen(at)upl.fi.

UPL avustusten periaatteet on luettavissa täällä.
Hakemuslomake löytyy täältä.
Avustuksen raporttilomake löytyy täältä.

Kuvassa Espoo 24h harjoitus vuonna 2017.

Lue myös