Kohti Pistoliekkiä: leiripäälliköiden tervehdys

Etusivu > Artikkelit > UPL Blogi > Kohti Pistoliekkiä: leiripäälliköiden tervehdys

Hei kaikki!

Palokuntanuorten Pistoliekki 2019  -koulutusleirin valmistelut ovat jo hyvällä mallilla ja etenevät suunnitelmien mukaisesti aikataulussa. Leiritoimikunta on aloittanut leirin valmistelun jo viime vuoden puolella, marraskuun lopulla, pitämällä ensimmäisen leiritoimikunnan kokouksen. Tämän jälkeen leiritoimikunta on kokoontunut kahdesti, ja seuraava kokouskin on jo aivan kulman takana.

Leiritoimikunnassa on tänä vuonna mukana kaksi palokuntanuorta edustamassa nuorten mielipiteitä ja tuomassa nuorten kehitysideat kuuluville päätöksiä varten. Heidän lisäkseen toimikuntaan kuuluvat edustajat järjestävien pelastusliittojen nuorisotyöstä sekä muita aktiivisia ja kokeneita palokuntanuorisotyöntekijöitä Uudenmaan alueelta.

Leiritoimikunnan toiminta ei rajoitu vain kokouksiin, vaan leirivalmisteluja tehdään laajalla rintamalla koko kevään ja alkukesän ajan ennen varsinaista leiriä. Olemme aloittaneet leirin valmistelun käymällä läpi edellisten leirien palautteita ja hakemalla sieltä kehityskohtia tulevalle kesälle. Tavoitteenamme on tehdä tulevasta leiristä iloinen ja ikimuistoinen kokemus kaikille leiriläisille.

Koulutusleiri on oivallinen paikka oppia uusia palokuntataitoja, nähdä kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin sekä pitää hauskaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Kokemuksia täynnä olevan leirin aikana syntyy paljon sellaisia muistoja ja ystävyyssuhteita, jotka toivottavasi pysyvät  mukanasi läpi elämän. Kannattaa siis aktivoida ja muistuttaa palokuntasi vastuuhenkilöitä ilmoittamaan teidätkin mukaan vuoden parhaimpaan palokuntanuorten tapahtumaan Padasjoen Palotarukselle!

Leirin ilmoittautuminen on avattu HAKA-palokuntarekisteriin, ja ilmoittautuminen normaalilla leirimaksulla on mahdollista 5.5.2019 saakka. Tämän jälkeen mukaan pääsee vielä jälki-ilmoittautumismaksulla tai päivämaksulla.

Tänä vuonna tarjoamme ensimmäistä kertaa myös kesätyöturvan ilmoittautuville. Palautamme leirimaksusi 31.5.2019 asti, jos saat kesätöitä tai et pysty järjestelemään kesälomaasi juuri leirin ajaksi. Lisää tietoa kesätyöturvasta saat leirin nettisivuilta tai projektisihteeriltä.

Ennen leiriä kannattaa seurata Pistoliekki 2019 -leirin sometilejä saadaksesi tietoa leirin valmistelujen etenemisestä ja vinkkejä tulevaa leiriä varten. Sometilien kautta voit myös päästä mukaan vaikuttamaan tulevan leirin asioihin!

Tervetuloa leirille!

Leiripäälliköt Teemu & Samu

Leirin viralliset sometilit:

Facebook: facebook.com/pistoliekki2019

IG: @pistoliekki_2019

Lue myös