Aulis ”Aukka” Partanen 20 vuotta liiton leivissä!

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Aulis ”Aukka” Partanen 20 vuotta liiton leivissä!

31.3.2001 mahtoi Partasen Aukkaa jännittää, työsuhde Uudenmaan Pelastusliitossa nimittäin alkaisi seuraavana päivänä, 1.4. Ei ollut aprillipila, työsuhde on kestänyt tähän päivään saakka (ja edelleen), ja tänään 31.3.2021 se on kestänyt 20 vuotta!

Kuinka moni on kuullut Aukan esittelyn itsestään? Se menee näin: nimeni on Aulis Partanen , Aukaksi kutsutaan, ja muistatte sen edesmenneestä presidentistä, nimittäin kun laittaa UKK:n eteen ja taakse A-kirjaimen, siitä tulee Aukka.

Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu paljon erilaista työtä ja tekemistä.Aukka on ollut mukana niin monessa, että kaikkea on mahdotonta listata. Hän on ollut aktiivinen nuorisotoimen puolella, leiritouhuissa, hän on kouluttanut varmasti tuhansia ihmisiä niin palokuntapuolella kuin turvallisuuskoulutuksissa ja ollut aktiivisesti kehittämässä liiton monia toimintoja.

Hienoa Aukassa on myös hänen pyyteetön tapansa auttaa aina, innostua tekemästään ja hänen vahva osaamisensa palokuntapuolella on aina näkynyt myös hänen työssään. No, onhan niitä vuosia Leppävaaran VPK:n riveissäkin jo kertynyt yli 45 vuotta, joten ei ihme.20 vuotta on kunnioitettava saavutus, ja Aukka on jättänyt jälkensä Uudenmaan Pelastusliittoon ja pelastusalalle pysyvästi.

Me tämänhetkiset työkaverit liitossa, Johanna, Sari ja Tessa, haluamme kiittää Aukkaa. Samoin varmasti myös te monet muut, jotka olette Aukan kanssa vuosien varrella työskennelleet, Aukka on teitä kouluttanut tai olette kohdanneet erilaisissa tapahtumissa.

Uusi työvuosikymmen pyörähtää käyntiin 1.4., eikä sekään ole aprillipila. Duunit jatkuu ja mitä kaikkea vielä on tulossa, sen vaan Aukka tietää!

Lue myös