UPL:n kesäkirje 2021 palokunnille ja jäsenistölle

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > UPL:n kesäkirje 2021 palokunnille ja jäsenistölle

Hyvät palokuntalaiset ja jäsenistö

Uudenmaan Pelastusliiton toimiston väki jää kesälomille juhannuksesta 25.6. ja olemme seuraavan kerran toimistolla tiistaina 3.8.2021.

Jäsenistön kesäkirjeessä on muutamia tärkeitä asioita nostoina.
Topper on suljettuna 12.-30.7. ja liiton vaatetilauksia hoitava Sari on lomalla 28.6.-2.8.
Liitolla on uusi jäsenetu, josta tarkemmin vielä uutisen alaosassa.
Ilmoittautumiset ovat auki mm. Kivijalka 2021 -risteilylle, Veteraanijaoksen järjestämälle retkelle sekä Palosaurus 2021 toimihenkilöiden minileiriseminaariin. 
Palokuntakoulutuksessa koulumaali on otettu käyttöön ja syksyllä kursseille mielivien kannattaa tutustua ohjeisiin.

Liiton pitkäaikainen työntekijä Aukka jäi lomille ja kiittää kaikkia palokuntia ja palokuntalaisia tuesta ja yhteistyöstä. UPL kiittää Aukkaa suurella sydämellä tehdystä arvokkaasta työpanoksesta!

Toivotamme kaikille antoisaa kesää!

Aukka, Johanna, Sari, Tessa ja Valtteri
Uudenmaan Pelastusliitto

Kirjeen voit tulostaa TÄSTÄ.

Uusi jäsenetu yhteistyössä varuste.net:n kanssa.

Arvoisa jäsenemme,

Uudenmaan Pelastusliitolla yhteistyössä Varuste.netin kanssa on ilo tarjota sinulle parhaita varusteita omaan työhön ja harrastustoimintaan. Valikoima vaihtelee kausittain. Ensimmäisen kampanjaan on valittu vesillä liikkumisen tuotteita, uintivarusteiden lisäksi mm. muutamia pelastus- ja kuivapukuja.

Uudenmaan Pelastusliiton kanssa yhteistyössä valitut vesillä liikkumiseen tarkoitetut harrastus- ja turvallisuusvarusteet ovat nyt nähtävillä UPL:n omalla jäsenalustalla. Jäsenistön omalle sivulle pääsette seuraavia ohjeita noudattaen: 

1) siirry sivulle https://varuste.net/kampanja.php
2) kirjoita kampanjakoodikenttään UPL2021
3) klikkaa ’kampanjahinnat voimaan’, jonka jälkeen sinulle avautuu UPL:n jäsensivu. 

Sivu päivittyy kausittain ja näet kulloinkin voimassa olevat jäsenhinnat. Voit myös nyt kirjautuneena katsoa muitakin tuotteita verkkokaupan sisällä – sinulle henkilökohtaisesti voimassa olevat hinnat näkyvät, vaikka surffailisit verkkokaupassa tämän kampanjan ulkopuolella. Mikäli et kirjaa UPL:n kampanjakoodia näet vain kaikille yleisiä alennuskampanjatuotteita. 

Lue myös