Pitkästä aikaa varhaisnuoriso-osaston kouluttajakurssi

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > Pitkästä aikaa varhaisnuoriso-osaston kouluttajakurssi

Uudenmaan Pelastusliitto järjestää varhaisnuoriso-osaston kouluttajakurssin 9.-10.10.2021. Kurssi on tarkoitettu varhaisnuoriso-osaston kouluttajille tai kouluttajaksi aikoville vähintään 16-vuotiaille palokuntalaisille, jotka haluavat uusia eväitä varhaisnuoriso-osastossa kouluttamiseen, lasten ja nuorten kohtaamiseen sekä koulutuksen suunnitteluun. Yläikärajaa kurssilla ei ole. Kurssi sopii loistavasti myös niille palokunnille, joissa varhaisnuoriso-osaston perustaminen on suunnitteilla. 

  Kurssipäivät ja -paikka on seuraava:

  • Lauantai 9.10. ja sunnuntai 10.10.2021
    Uudenmaan Pelastusliiton toimisto, Vapaalantie 2 A 7 (3. krs.), 01650 Vantaa

Kurssilla on sekä teoriaa että opetusharjoittelua. Varsinainen kurssiohjelma tulee kurssivahvistuksen mukana.

Haku kurssille tapahtuu HAKA-palokuntarekisterin kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2021 klo 23.59.  Jos samasta palokunnasta on useampi hakija, heille tulee tehdä puoltojärjestys. Hakijan tulee olla vähintään 16 vuotta täyttänyt. Vähimmäisikävaatimuksesta voidaan tarvittaessa joustaa, mikäli hakija on 15-vuotias ja 16 vuoden ikä on lähellä. Kurssille otetaan max 15 osallistujaa.

Kurssille ja varasijoille valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen viikolla 40. Kurssille ovat tervetulleita palokuntalaiset UPL:n Helpen ja Kaspelin alueilta. 

Kurssinjohtajana toimii Eija Holmberg-Lehto, kouluttajana Camilla Elgland ja apukouluttajana Sari Tuuri-Salonen. 

Kurssin hinta on 70 euroa, joka laskutetaan palokunnilta kurssin jälkeen. Hinta sisältää ruokailut, koulutuksen sekä koulutusmateriaalin. Matkakustannukset maksaa lähettävä palokunta tai osallistuja itse. 

Tiedustelut, lisätiedot ja muutokset kurssinjohtaja Eija Holmberg-Lehdolle numeroon 040 577 7796 (iltaisin) tai osoitteeseen eija.holmberg-lehto@kolumbus.fi.

Vallitseva koronapandemia on huomioitu kurssin järjestelyissä. Noudatamme soveltuvin osin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön laatimia toimintaohjeita tilaisuuksiin osallistuville sekä niiden järjestäjille. Ohjeet lähetetään vahvistuskirjeen mukana. Lisäksi seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä sekä terveysviranomaisten antamia ohjeita. 

Tulethan terveenä, ja jos vaikka kurssia edeltävänä iltana ilmenee mitä vaan oireita, niin kurssilta on jäätävä pois. Luokkahuoneessa oppituntien aikana pidämme maskia.

Kurssiterveisin

Eija Holmberg-Lehto
kurssinjohtaja

Tulostettava kurssikutsu

Lue myös