PERUTTU – Hallinnon ABC

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > PERUTTU – Hallinnon ABC

Siirrämme tämän ensi syksylle!

Lauantaina 11.5.2019 järjestämme länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksella (Palomiehentie 1, 02750 Espoo, asema 10) sopimuspalokunnan hallintoon keskittyvän päivän. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sopimuspalokuntien hallituksien uusille jäsenille, toki mukaan voi tulla jos hallitustyöskentely kiinnostaa tulevaisuudessa, tai hakemaan vahvistusta omaan osaamiseensa. Koulutus on jäsenpalokunnille maksuton.

Mukana kouluttajina ovat mm. Pekka Vänskä (UPL), Antti Lehtinen (Nummelan VPK), Valtteri Tervala (Haagan VPK) ja Markku Savolainen (Asolan VPK). 

Päivän aiheet tulevat olemaan mm. yhdistystoiminta ja yhdistyslain keskeiset asiat palokuntien kannalta, palokuntien säännöt ja ohjesäännöt, palokuntayhdistyksen yleiset kokoukset ja hallituksen kokoukset, hallituksen, vastuuhenkilöiden ja työryhmien roolit ja vastuut, hallinnon kehittäminen (dokumentaatio, sähköiset työvälineet, O365…), taloudenhoito, jäsenpolkumalli ( case Haagan VPK), haastavat tilanteet (kurinpito jne.) sekä PSR:n investointirahan ja pienavustusten haku (Markku Savolainen).

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 5.5.2019.

Koulutuksen kesto: klo 08.30 – 13.00. Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu. Lisätietoja sari.tuuri-salonen (at) upl.fi tai 0400 297 470.

TERVETULOA!

Lue myös