Eldiksen kaksi aikaisempaa koulutusta, olkaa hyvät!

OSA 1: Kaisan koulutus 29.3

”Tervetuloa bongaamaan vahvuuksia! Tämän koulutuksen tarkoituksena on auttaa kaikkia kasvattajia ja lasten ja nuorten parissa toimivia terävöittämään katsettaan kohti vahvuuksia, niitä taitoja, joiden avulla onnistumme, pärjäämme vaikeina aikoina ja saavutamme tavoitteitamme.

On tärkeää, että jokaisesta lapsesta ja nuoresta kasvaa eheä persoonallisuus, joka oivaltaa omat kykynsä ja osaa käyttää niitä viisaasti yhteiseen hyvään. Se on kaikkien aikuisten yhteinen tehtävä! Parhaimmillaan omien vahvuuksien löytäminen tekee elämästä merkityksellistä. Tervetuloa innostumaan hyvän huomaamisesta ja hellimisestä.

Koulutuksen sisältö:
•Positiivinen pedagogiikka
•Mitä tarkoitetaan luonteenvahvuuksilla.
•Vahvuuksille rakentava kohtaaminen
•Myönteisyyden voima hyvinvoinnin perustana

Kouluttajana Kaisa Vuorinen”

Koulutuksen diat: https://drive.google.com/file/d/1jSbT-3rXxFap3KZOlpCMw72F3AvofFgh/view?usp=sharing

Tallenne: https://youtu.be/jTUSXwueTDY

OSA 2: Erilaisten oppijoiden liitto 11.4

”Erilaisen oppijan kohtaaminen – Miten huomioida erilaisten oppijoiden tarpeet?

Etäluennolla kuulet mitä erilainen oppiminen on ja miten se näyttäytyy ryhmätoiminnassa. Lisäksi saat tietoa erilaisista oppimistavoista ja käytännön vinkkejä miten kohdata ja ohjeistaa erilaisia oppijoita.”

Koulutuksen diat: https://drive.google.com/file/d/1kqlLALmMSuuXM_2vvBux5My5jFnytbSK/view?usp=sharing

Koulutuksen tallenne: https://youtu.be/P-9XhQyi79Q

Yhteenveto 5.5

”Tässä kolmannessa koulutuksessa yhdistämme kahden edellisen luennon tietoja ja taitoja nimenomaan palokuntanuorisotyöhön. Etsimme yhdessä konkreettisia vastauksia usein esille tulleisiin kysymyksiin mm. nuorten kohtaamisessa ja ryhmän ohjaamisessa. Luennolla saat siis käytännön vinkkejä toimivan ryhmän luomiseen ja monenlaisten nuorten kouluttamiseen.

Voit etukäteen lähettää luennolla käsiteltäväksi nuorisotyöhön liittyviä sinua askarruttaneita kysymyksiä, esille tulleita tilanteita, huippuja ideoita tai toimiviksi todettuja tapoja. Näitä voit toki esittää luennonkin aikana.

Tervetuloa mukaan!

Lähetä kysymyksä ja ilmoittaudu mukaan: https://linktr.ee/koulutus

osa1/Kaisa Vuorinen.pdf