Palokuntanuorten talvileiri

Leirikutsun kokonaisuudessaan, leirin ohjelman ja varustelistan saat TÄÄLTÄ!

Uudenmaan pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 10-12.2.2023 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle. Leirille saavutaan perjantaina klo 17 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

Talvileiri on jo perinteeksi muodostunut palokuntanuorten tapahtuma, johon osallistuu n. 200 palokuntalaista vuosittain. Tänä vuonna leirillä järjestetään Uudenmaan pelastusliiton Tietokilpailu ja Talven Taite lumiveistoskilpailu. Jotka pidetään lauantaina.
Leirille osallistuvan henkilön suositellaan olevan yli 12-vuotias, mutta osaston vastuuhenkilön harkinnan mukaan myös nuoremmat ovat tervetulleita. Toimihenkilöiksi katsotaan henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Suositeltava vähimmäismäärä telttamajoitukseen on 4-5 henkilöä/teltta.

Leiri on tarkoitettu kaikille UPL:n ja HELPE:n jäsenpalokuntien nuoriso-osastoille ja toimihenkilöille. Leirin tarkoituksena on viettää mukavaa talvista viikonloppuleiriä, tavata tuttuja sekä nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen aukeaa HAKA-palokuntarekisterissä 9.1.2023 ja ilmoittautumisaikaa on 1.2.2023 asti. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirimaksu palautetaan ilmoittautumisajan jälkeen vain lääkärintodistuksella. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia vielä ilmoittautumisajan jälkeenkin. Lisätietoja ilmoittautumisesta leiritoimistosta: antti.aitta@leppavaaranvpk.fi. Anttiin pitää olla myös yhteydessä, mikäli ilmoittautumisajan jälkeen tulee jotain muutoksia tai jälki-ilmoittautumisia.

Leirialueelle on varattu polttopuita. Polttopuut viikonlopuksi maksavat 15€/teltta. Telttojen määrä ja lämmitystapa, on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa ”lähetä lisätietoja tapahtuman järjestäjälle”

Leirille saavuttaessa osaston vastuuhenkilö ilmoittautuu leiritoimistossa, jossa tsekataan telttakortit ja kipinävuorolistat (nämä voi täyttää etukäteen tai vasta ilmoittautumisessa)

MAKSUT


Leirimaksu on 48€/osallistuja ja se laskutetaan palokunnittain leirin jälkeen.
Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneista laskutetaan 55€/hlö leirimaksua. Leirille osallistuvaa palokuntaa laskutetaan leirin jälkeen. Leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus esitetään samalla, kun palokunnan vastuuhenkilö ilmoittautuu leirille.

MAJOITUS

Majoitus tapahtuu ulkona puolijoukkueteltoissa tai muussa vastaavassa kamiinalla tai muulla lämmittimellä varustetussa teltassa. Tämän vuoksi jokaisessa teltassa tulee olla vähintään yksi toimiva ja tarkastettu alkusammutin, palovaroitin, kaasulämmitteisissä kaasu varotin sekä aikuinen toimihenkilö, joka vastaa teltan lämmityksen vartioinnista. Jokaiseen telttaan laaditaan kipinävuorolistat. Kipinävuorot laaditaan niin, että teltassa on hereillä kipinävahti koko yön lämmitysmuodosta riippumatta. Teltat palokunta hankkii itse. Teltan maakiilojen tulee olla soveltuvia routaiseen maaperään.

RUOKAILU

Leiriruokailu tapahtuu sisätiloissa. Ruokailuvälineet kuuluvat leirin osallistumismaksuun, joten jätä omat ruokailuvälineesi kotiin. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen lisäksi myös suoraan keittiöön. Leirillä on kanttiini, jossa maksuvälineenä käy käteinen. Varaattehan mukaan pientä käteistä rahaa (5€ setelit ja kolikot on hyviä), vaihtorahaa ei ole kovin paljoa. Kanttiinista leiriläiset saavat herkut ja virvokkeet sen auki ollessa.

PESEYTYMINEN

Leirillä on mahdollisuus peseytymiseen, joten ota peseytymisvälineet mukaan.

AJO-OHJEET

Ajo-ohjeet löydät useista netin karttapalveluista mm. kartat.eniro.fi sekä TÄÄLTÄ!

MUUTA

Leiriläisten vakuuttamisen hoitaa lähettävä palokunta tai leiriläinen itse. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä leiriä koskevista asioista, ota yhteyttä. Vastaamme kyselyihin mielellämme. LEIRIPÄÄLLIKKÖ Miska Weckman 0405090912 tai LEIRIN VARAPÄÄLLIKKÖ Tero Kuitunen 040 8448351

Lue myös