LOIMU 2020 – palokuntanuorten talvileiri 28.2.-1.3.2020

Etusivu > Artikkelit > Uutiset > LOIMU 2020 – palokuntanuorten talvileiri 28.2.-1.3.2020

Uudenmaan pelastusliitto kutsuu teidät palokuntanuorten talvileirille 28.2-1.3.2020 Pellin leirikeskukseen (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Leirialue sijaitsee Karjalohjalla Sammatin lähellä ja soveltuu erinomaisesti talvileirin viettoon. Teltat kasataan nurmelle. Leirille saavutaan perjantaina klo 16 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 13:00.

Talvileiri on jo perinteeksi muodostunut palokuntanuorten tapahtuma, johon osallistuu n. 300 palokuntalaista vuosittain. Tänä vuonna leirillä järjestetään Uudenmaan pelastusliiton Talven Taite tapahtuma ja lumiveistoskilpailu lauantaina.

Leirille osallistuvan henkilön suositellaan olevan yli 12-vuotias, mutta osaston vastuuhenkilön harkinnan mukaan myös nuoremmat ovat tervetulleita. Toimihenkilöiksi katsotaan henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Suositeltava vähimmäismäärä telttamajoitukseen on 4-5 henkilöä/teltta.

Leiri on tarkoitettu kaikille UPL:n ja HELPE:n jäsenpalokuntien nuoriso-osastoille ja toimihenkilöille. Leirin tarkoituksena on viettää mukavaa talvista viikonloppuleiriä, tavata tuttuja sekä nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Leirikutsu, -ohjelma ja varustelista TÄSTÄ


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen aukeaa HAKA-palokuntarekisterissä 15.1.2020 ja ilmoittautumisaikaa on 16.2.2020 asti. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirimaksu palautetaan ilmoittautumisajan jälkeen vain lääkärintodistuksella. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia vielä ilmoittautumisajan jälkeenkin. Lisätietoja ilmoittautumisesta leiritoimistosta: antti.aitta@leppavaaranvpk.fi. Anttiin pitää olla myös yhteydessä mikäli ilmoittautumisajan jälkeen tulee jotain muutoksia tai jälki-ilmoittautumisia.

Leirialueella on tarpeeksi polttopuita. Polttopuut sisältyvät leirin osallistumismaksuun. Telttojen määrä ja lämmitystapa on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa ”lähetä lisätietoja tapahtuman järjestäjälle”

Leirille saavuttaessa osaston vastuuhenkilö ilmoittautuu leiritoimistossa, jossa tsekataan telttakortit ja kipinävuorolistat (nämä voi täyttää etukäteen tai vasta ilmoittautumisessa)


MAKSUT
Leirimaksu on 35€/osallistuja ja se laskutetaan palokunnittain leirin jälkeen.
Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneista laskutetaan 40€/hlö leirimaksua. Leirille osallistuvaa palokuntaa laskutetaan leirin jälkeen. Leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus esitetään samalla, kun palokunnan vastuuhenkilö ilmoittautuu leirille.

MAJOITUS
Majoitus tapahtuu ulkona puolijoukkueteltoissa tai muussa vastaavassa kamiinalla tai muulla lämmittimellä varustetussa teltassa. Tämän vuoksi jokaisessa teltassa tulee olla vähintään yksi toimiva ja tarkastettu alkusammutin, palovaroitin sekä aikuinen toimihenkilö, joka vastaa teltan lämmityksen vartioinnista.

Jokaiseen telttaan laaditaan kipinävuorolistat. Kipinävuorot laaditaan niin, että teltassa on hereillä kipinävahti koko yön lämmitysmuodosta riippumatta. Teltat palokunta hankkii itse. Teltan maakiilojen tulee olla soveltuvia routaiseen maaperään.


RUOKAILU
Leiriruokailu tapahtuu sisätiloissa. Ruokailuvälineet kuuluvat leirin osallistumismaksuun, joten jätä omat ruokailuvälineesi kotiin. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen lisäksi myös suoraan keittiöön. Leirillä on kanttiini, jossa maksuvälineenä käy käteinen. Varaattehan mukaan pientä käteistä rahaa (5€ setelit ja kolikot on hyviä), vaihtorahaa ei ole kovin paljoa. Kanttiinista leiriläiset saavat herkut ja virvokkeet koko leirin ajan.


PESEYTYMINEN
Leirillä on mahdollisuus peseytymiseen, joten ota peseytymisvälineet mukaan.


AJO-OHJEET
Ajo-ohjeet löydät useista netin karttapalveluista mm. kartat.eniro.fi sekä osoitteesta:
http://www.hnmky.fi/helsingin-nmky/toimitilat/pellin-leirikeskus-karjalohjalla/


MUUTA
Leiriläisten vakuuttamisen hoitaa lähettävä palokunta tai leiriläinen itse. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä leiriä koskevista asioista, ota yhteyttä. Vastaamme kyselyihin mielellämme. Leirin johtoryhmän yhteystiedot löytyvät alta.


Leiristä saa lisätietoja seuraavilta vastuuhenkilöiltä:


LEIRIPÄÄLLIKKÖ Ilkka Taivassalo p. 040 559 5073
LEIRIN VARAPÄÄLLIKKÖ Hannu ”Jenkki” Silvasti p. 050 523 1463
LEIRITOIMISTO Antti Aitta p. 040 847 9061
JÄRJESTELY Tero Kuitunen p. 040 180 5540
TURVA Janne Mäenpää p. 050 344 6784
OHJELMA Janika Lehtonen p. 044 334 3457
KANTTIINI Anne Vaittinen p. 040 175 2770
LEIRITOHTORI Miia Savilampi p. 040 545 3663
KEITTIÖ Henrik Stähl pelli@hnmky.fi

Lue myös