Viikkoharjoitus palokuntanuorille – Varautuminen ja väestönsuojaan tutustuminen, jatkuva ilmoittautuminen

Paikka: UPL toimisto

Tapahtuma-aika: 21.3.2023 - 30.4.2023

Viikkoharjoitus palokuntanuorille Uudenmaan Pelastusliiton tiloissa – Varautuminen ja väestönsuojaan tutustuminen

Uudenmaan Pelastusliitto haluaa esittäytyä kaikille jäsenpalokuntiensa nuoriso-osastoille ja tarjota valmiin viikkoharjoituksen.
Harjoituspaikka on liiton toimisto Vantaalla, osoite on Vapaalantie 2 A 7, 01650 Vantaa.

Mitä harjoituskerta pitää sisällään:
Tapaaminen UPL:n toimistolla klo 17 tai 18, tai sopimuksen mukaan. Kokoonnumme koulutustilassa, jossa kerrotaan lyhyesti liiton toiminnasta. Kesto n. 15 min.

Sen jälkeen aloitamme koulutusosion, puhutaan varautumisesta 72 tuntia teeman mukaisesti. Aiheisiin on kerätty aiheita ja asioi ta niin että nuorten on niitä helpompi sisäistää, iästä riippumatta. Tarkoitus ei ole jatkaa koulupäivää, vaan jutella asioista, kaikkea saa kysyä ja ihmetellä. Kesto n. tunti.

Luokkahuoneosuuden jälkeen siirrymme saman talon väestönsuojaan, joka toimii myös UPL:n varastotilana. Väestönsuojassa näytetään ja kerrotaan mitä kaikkea suojassa pitää tehdä, jos se otettaisiin normaalikäytöstä suojautumiskäyttöön. Täällä nuoret pääsevät halutessaan mm. kokeilemaan ilmanvaihtokoneen käyttämistä käsivoimin. Kesto n. 30 min.

Ohjelmaa voidaan muokata toiveiden mukaan, ja ajatkin ovat suuntaa antavia, pyritään pitämään kokonaisaika kuitenkin max 2 tunnissa.
Mukaan voi tulla nuoriso-osaston vetäjä, tai joku muu palokunnasta, illan harjoitus on valmis paketti liiton puolelta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sari.tuuri salonen@upl.fi tai soita 0400 297470 jos haluat lisätietoja, tai haluat nyt jo varata päivämäärän nuoriso osaston vierailulle!

Takaisin Tapahtumat-sivulle