Supermessut Naantalissa 20.5

Paikka: Maijamäen koulu, Kristofferinkatu 1, Naantali

Tapahtuma-aika: 20.5.2023

Hei,

kalenterissa on ollut jo pitkään varaus lauantaille 20.5., tarkoituksena on ollut toteuttaa veteraanitapahtuma Vihtijärvellä, Nummituvalla. Nyt kuitenkin samana päivänä LSPeL eli Länsi-Suomen Pelastusalan liitto toteuttaa tapahtuman nimeltä Supermessut, ja he ovat kutsuneet UPL:n palokuntanaiset ja -veteraanit Naantaliin! Paikan päällä on veteraaneja mm. makkaranpaistossa ja muonittamassa, samoin kuin palokuntanaisia, joilla vielä oma Jounin malja -kilpailu. Teimme siis päätöksen että suuntaamme Naantaliin, Nummituvalle sitten myöhemmin!

Aikataulu: Lähtö 8.00 pääkaupunkiseutu – lähtö Naantalista klo 14.00 (takaisin pk-seudulla n. klo 16.30).
Tarkemmat bussiin nousupaikat myöhemmin.

Hinta: Palokuntanaiset ja/tai -veteraanit 15€/hlö ja avecit 20€/hlö. Keittolounas messuilla kuuluu hintaan.

Ilmoittautuminen: VIIMEINEN ilmoittautumispäivä on MAANANTAI 15.5.!

Mitä tahansa kysyttävää kun tulee mieleen, meiliä sari.tuuri-salonen@upl.fi tai soitto 0400 297 470!

LAUANTAINA 20.5. klo 10.00 – 15.00

Missä: Maijamäen koulu, Kristofferinkatu 1, Naantali
Mitä: Koko perheen ja kaikkien palokuntalaisten SUPERMESSU-tapahtuma. Messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, lähtekää matkaan koko palokunnan voimin, osastoittain, tai perheiden kanssa.

Tapahtumassa on mukana Länsi-Suomen Pelastusalan liitto, alueen palokuntalaisia, poliisi, hätäkeskus, pelastusopiston oppilasyhdistys, V-S Pelastuslaitos, Satakunnan Pelastuslaitos, tulli, V-S Pelastuskoirat, SPEK, rajavartiolaitos, palokalustoliikkeitä… Mukana myös TV:stä tuttu Tullikoira Pepi ohjaajansa Mikan kanssa. Tapahtuma-alueella on monenlaista pelastustoimen kalustoa alueemme palokunnilta ja pelastuslaitoksilta.

KILPAILUT
CTIF
Messualueella järjestetään CTIF-kilpailun harjoitusleiri aikuisille ja nuorille. Halukkaat pääsevät kokeilemaan ja tutustumaan kilpailutoimintaan ohjatusti. Paikalla on myös konkareita ja ammattilaisia valmentamassa sekä jakamassa sekuntien arvoisia vinkkejä. Mikä CTIF? – tutustu tästä lisää: https://www.ctif.fi/toiminta Lisätietoja: Kalle Lehtonen kalle.lehtonen@rvpk.org

JOUNIN-MALJA
SUPERMESSU-päivänä kilpaillaan alueen palokuntanaistyön kalustonkäsittelykilpailu Jounin-malja. Kilpailujoukkueen vahvuus on 1+2. Säännöt: www.lspel.fi/wp-content/uploads/2019/12/jounin-malja-saannot.pdf

Takaisin Tapahtumat-sivulle