Hygieniapassikoulutus palokuntanaisille

Paikka: Teams / Taitotalo, Pitäjänmäki

Tapahtuma-aika: 29.5.2023

Koulutus on avoin Helsingin Pelastusliiton ja Uudenmaan Pelastusliiton palokuntanaisille. Koulutus järjestetään 29.5.2023 klo 17-19.30 Teamsilla ja 1.6. klo 17-20 Taitotalolla Pitäjänmäellä (Helsingissä).

Hygieniaosaaminen on monelle palokuntanaiselle tärkeä taito, koska erilaisten leirien ja tapahtumien muonitus on usein tärkeä osa tehtäviä.

Hygieniapassikoulutus ja -testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Hygieniaosaamiskoulutus antaa sinulle riittävät tiedot, jotta kykenet osoittamaan Elintarvikelain (23/2006) 27 §:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisen. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti, jonka suorittaneet saavat osaamisestaan todistuksen.

KOULUTUKSEN JA TESTIN AIHEET
Perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työskentelytavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö, viranomaiset
Helsingin ja Uudenmaan Pelastusliitot tukevat osallistujia 44,64 e testimaksulla. Osallistujan omavastuuosuus on 48,36 e, jonka voi maksaa joko osallistuja itse tai palokunta. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa.

Sitovat ilmoittautumiset HAKA:n kautta 15.5. mennessä. Jos ilmoittautunut peruuttaa tämän jälkeen osallistumisensa (ilman lääkärintodistusta), laskutetaan häneltä omavastuuosuus. Jos koulutukseen ilmoittautuu alle 10 henkilöä, koulutus joudutaan perumaan.

Takaisin Tapahtumat-sivulle